Bananendoos Militaren

Vul een doos, help Oekraïne

Deze bananendoos bereikt minimaal 4 militairen. Deze militairen bevinden zich voornamelijk in de frontlinie aan de oostkant van Oekraïne. Dit is een gebied van grofweg 1200×100 kilometer. 

De militairen doos is samengesteld door onze partner ODF en specifiek gericht op voedzame producten, snel in te nemen en eventueel te consumeren zonder warm te maken of te koken. We krijgen terug dat deze doos een enorme steun is en de veelal mannen ontzorgt en motiveert. Vergeet niet dat velen van hen opgeroepen zijn als burger en onder dagelijkse stress leven van de uitdagende omstandigheden in het frontgebied.

Van alle goederen gaat er 5% – 10% naar de militairen. Dit om hun in de eerste levensbehoefte te voorzien. Doordat zij als militairen in de frontlinie als eerste bij gebombardeerde burgers zijn verstrekken zij veel van de goederen voor de nood van burgers in de frontlinie. Daarmee delen zij dus weer uit van hun gekregen goederen om levens te redden van burgers.

Wilt u ook directe impact hebben in Oekraïne? Vul een doos? Of maak direct een gift over.

RTE meals

Naast de gevraagde militaire lijst met goederen vragen we naar RTE meals.
Heel makkelijk en kant en klaar voedsel als noodrantsoen met een hoge voedingswaarde. Uitermate geschikt voor het frontliniegebied. Een noodrantsoen om te overleven. Het hier getoonde pakket kost € 25,-. 

Tips:

  • A-merken niet nodig!
  • Alleen blik verpakking! (geen glas)
  • Dozen niet tot boven de rand vullen!

l

Vergeet niet € 5,- over te maken.

Dit is jouw bijdrage aan de transportkosten.

Doneer en help mee

Dankzij uw gift bieden we hulp in Oekraïne. Samen kunnen we het verschil maken.