Overzicht gevraagde goederen

Onze eerste prioriteit ligt bij het inzamelen van voedsel. Daarna ligt de prioriteit bij medische en hygiënische producten. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar specifieke items zoals hieronder zichtbaar. Kunt u ons helpen aan onderstaande goederen dan komen we graag in contact met u!

Andere items

Hieronder is een overzicht te zien van wat onze partner organisatie in Oekraïne vraagt. Heeft u goederen en of items die hier niet bij staan dan kunt u contact opnemen met Attie Visser 06-33 31 27 10. Voorbeeld hiervan zijn: bijna alles op medisch gebied (vele ziekenhuizen zijn gebombardeerd), ziekenhuisbedden, brancards, kinderrolstoelen, koelkasten, tafel tennistafel, veldbedden. Kortom we kijken graag of uw bijdrage van waarde kan zijn!

Restpartijen

Als Friese rijders zijn we altijd op zoek naar bedrijven en of organisaties die ons kunnen helpen bij restpartijen, partijen die tegen het einde van de houdbaarheid aanlopen of bijvoorbeeld partijen die overjarig of overbodig zijn.

Voor restpartijen kun je contact opnemen met :
Voedsel en dergelijke: Jan Witteveen 06 53 88 06 06
Medisch en hygiënisch: Attie Visser 06 33 31 27 10

Bananendoos burgers

Bekijk info en paklijst

Bananendoos militair

Bekijk info en paklijst

Medische goederen

Meer info

“Chocolate is food for the heart” hoorden wij vanuit het front

Hygiënische goederen

Meer info

Generator(en)

Meer info

Bakwagen met klep

Meer info

4×4 auto’s

Meer info

Heftruck / shovel

Meer info

Speeltoestellen

Meer info

Reacties van actievoerders

Na mijn eerste bezoek aan het pakhuis werd ik overvallen door de grote hoeveelheid spullen die waren geleverd, door het enthousiasme van de vrijwilligers. Het zat, vond ik, uitstekend in elkaar.

– Koos, uit Amsterdam

Trekker & trailer

Meer info

Blindenstokken

Bekijk actie

Lichaam warmers

Meer info

Knuffelactie

Bekijk actie

DANK AAN ALLE HELPERS!

We willen hierbij aan een ieder dank zeggen voor elke euro, elke cent, alle acties en sponsoren! We bedanken in het bijzonder het bedrijf dat het pakhuis aan ons beschikbaar stelt. Ook bedanken we onze vrijwilligers, Oekraïense vluchtelingen die helpen in het pakhuis, transportpartner Hope4Ukraine, de gemeentes, vele bedrijven, scholen, breiclubs, supermarkten, fabrieken, transporteurs, drukwerk leveranciers, kerken, particulieren, tieners, kinderen, ziekenhuizen, verhuurbedrijven en een ieder die op enige manier hebben mogelijk gemaakt dat we hulp mochten bieden aan 1.000.000 mensen in Oekraïne in deze donkere tijd! De lijst met hulp in Nederland is te lang om iedereen te benoemen, zo ook alle media; schrijvend, radio en televisie, maar dit doen we samen! De Grunnigse en Drentse Riders. Samen hebben we dit gedaan! We hebben het als zegen ontvangen en doorgegeven.

BEDANKT NAMENS OPEN DOOR FOUNDATION EN DE OEKRAÏENSE BEVOLKING

Sinds december 2023 (kijk hier wat we daarvoor al deden) zijn we als Friese Rijders begonnen met het ambitieuze project om 100.000 gevulde bananendozen te brengen. Met de eerste 3 prio’s: voedsel, medisch en hygiënisch. Deze goederen worden aangevuld met specifieke items zoals generatoren (stand mei ’24: 550+ gebracht). Door het jaar heen komen daar verschillende tijdelijke acties bij zoals de mutsen en sjaals, sjoelbakken, schoolmeubilair en de knuffelactie. Specifieke items kunnen te allen tijde worden aangeboden om te kijken of onze partner die kan gebruiken. Zo zijn ziekenhuisbedden, kinderrolstoelen, brancards een voorbeeld van wat er ook mee kan. We rijden op 4 losadressen in Oekraïne van onze partner Open Door Foundation (ODF).

Doneer en help mee

Dankzij jouw gift bieden we hulp in Oekraïne. Samen kunnen we het verschil maken.