Specifieke gevraagde items

Wij bieden hulp door middel van het sturen van o.a. onderstaande producten. Een gift voor deze producten bevelen we dan ook van harte aan.

Generatoren

Generatoren zijn een specifieke vraag vanuit Oekraïne. De Friese Rijders hebben al honderden verschillende generatoren naar Oekraïne gebracht. Verschillende types worden gevraagd voor plekken zoals scholen, kerken, ziekenhuizen, veldhospitalen en bewoners in het frontgebied.

Als voorbeeld is er per 40 personen 1 generator nodig. De gewenste types generatoren kosten tussen de € 175,- en € 750,-. 

Contactpersoon: Jan Witteveen, 06 53880606

Tourniquets

Tourniquets zijn voor levensbedreigende situaties. Denk dan aan een slagaderlijke bloeding. Dan is er geen tijd te verliezen en zal er direct gehandeld moeten worden. De touniquet is geschikt voor armen en benen en zodanig levensreddend! De hiernaast getoonde goedgekeurde tourniquet kost ongeveer € 20,-. 

EHBO kit

EHBO kits zijn een specifieke vraag vanuit Oekraine. Deze kunnen breed ingezet worden. Zowel voor burgers en militairen als voor dokters, artsen, veldhospitalen en verpleegsters. 

We voorzien in 3 soorten EHBO kits, level 1, 2 en 3. De EHBO kits gezamenlijk kosten ongeveer € 65,-. 

Warmers

Vooral in de koude en natte maanden van het jaar is de vraag naar deze lichaamwarmers groot. Vooral in gebieden die we de frontlinie noemen. Gebieden waar geen voorzieningen zijn en men op weinig is aangewezen. We hebben in 1 pakket warmers voor handen, voeten en lichaam. Gezamenlijk kost dit pakket € 10,-. 

Ready To Eat maaltijden

Heel makkelijk en kant en klaar voedsel als noodrantsoen met een hoge voedingswaarde. Uitermate geschikt voor het frontliniegebied. Een noodrantsoen om te overleven. Het hier getoonde pakket kost € 25,-. 

Doneer en help mee

Dankzij jouw gift bieden we hulp in Oekraïne. Samen kunnen we het verschil maken.