12 provinciën project

12 provinciën project

Met dit project rollen we ons concept landelijk uit! Doordat we regelmatig feedback ontvangen hoe levensbepalend en hulpvol onze hulpverlening is nodigen we heel Nederland uit hier partner van te worden! We vragen elke provincie in Nederland om minstens twee vrachtauto’s te vullen met hulpgoederen. We gaan er de komende tijd op uit met onze 12 provinciën tour!

Voor dit project hebben we o.a. ook onze website vernieuwd. Nieuw is een overzicht van de verspreiding door onze partner in Oekraïne en ontroerende verhalen van Oekraïense vluchtelingen die helpen in het pakhuis.

heel nederland in actie voor oekraïne

Voor dit project zoeken we in elke provincie van ons land hulp om twee vrachtauto’s te laten vullen door de Oekraïense vluchtelingen in ons pakhuis.

Ook kan een rit door een eigen vrachtwagencombinatie en lokale chauffeurs uit jouw provincie gereden worden. Daarnaast is het mogelijk om de rit verder ‘eigen te maken’ met bijvoorbeeld een eigen ritnummer en unieke provinciale items zoals vlag en naam. Meld je aan via onze contactpagina.

Doneer en help mee

Dankzij jouw gift bieden we hulp in Oekraïne. Samen kunnen we het verschil maken.